Dobrodošli na naši spletni strani! Splošni pogoji uporabe določajo pravila in pogoje, ki urejajo vašo uporabo te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi splošnimi pogoji. Prosimo, da si jih natančno preberete preden začnete uporabljati to spletno stran.

  1. Sprejemanje pogojev: Z uporabo te spletne strani se strinjate s splošnimi pogoji uporabe v celoti. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate te spletne strani.
  2. Intelektualna lastnina: Vse vsebine na tej spletni strani, vključno z besedilom, slikami, logotipi, grafiko, zvoki, videi, ikonami in programsko opremo, so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine in so last podjetja neAGENCIJA. Brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja neAGENCIJA ni dovoljeno kopirati, reproducirati, distribuirati, prenašati, prirejati ali kako drugače uporabljati vsebine te spletne strani.
  3. Uporaba spletne strani: Uporaba te spletne strani je dovoljena le za osebno, nekomercialno uporabo. Prepovedano je uporabljati to spletno stran za kakršne koli nezakonite dejavnosti ali za namene, ki bi lahko škodovali podjetju neAGENCIJA ali drugim uporabnikom. Prav tako je prepovedano uporabljati avtomatizirane programe, robote ali druge načine avtomatizirane pridobitve podatkov s te spletne strani.
  4. Povezave na druge spletne strani: Ta spletna stran lahko vsebuje povezave na druge spletne strani, ki niso pod nadzorom podjetja neAGENCIJA. Podjetje neAGENCIJA ni odgovorno za vsebino ali varnost takih spletnih strani in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi vaše uporabe takih spletnih strani.
  5. Varstvo zasebnosti: Podjetje neAGENCIJA spoštuje vašo zasebnost in skrbno ravna z vašimi osebnimi podatki. Več informacij o našem varstvu zasebnosti najdete v naši politiki zasebnosti, ki je na voljo na tej spletni strani.
  6. Odgovornost: Podjetje neAGENCIJA si pridržuje pravico do spremembe vsebine te spletne strani brez predhod