Varovanje zasebnosti

Zavedamo se pomena varovanja zasebnosti naših obiskovalcev in strank ter skrbimo za zaščito osebnih podatkov, ki jih zbiramo. Zbiranje osebnih podatkov poteka le na podlagi zakonitih pravnih temeljev in v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Namen in uporaba zbranih osebnih podatkov

Osebni podatki se zbirajo na naši spletni strani in v bazi ponudnika storitve pošiljanja novic MailerLite.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, se uporabljajo izključno za namene, za katere so bili zbrani, in sicer za:

Zbiranje osebnih podatkov preko prijave na novice

Na naši spletni strani omogočamo uporabnikom, da se prijavijo na prejemanje novic. Prijava na novice zahteva vpis osebnih podatkov, kot so ime, priimek in e-poštni naslov. Ti podatki se uporabljajo izključno za namen pošiljanja novic in obvestil o naših storitvah, akcijah ali dogodkih. Podatki se hranijo varno in se ne delijo s tretjimi osebami, razen v primerih, ko je to potrebno za izvajanje storitev, na primer za pošiljanje novic prek storitve MailerLite.

Zbiranje osebnih podatkov preko storitve Google Analytics

Na naši spletni strani uporabljamo storitev Google Analytics, ki nam omogoča zbiranje podatkov o uporabi naše spletne strani, kot so informacije o obiskih, ogledih strani, uporabljenih napravah, geografskih lokacijah in drugih podobnih podatkih. Google Analytics uporablja piškotke in druge tehnologije za zbiranje podatkov. Podatki, zbrani s pomočjo Google Analytics, se uporabljajo za analizo in izboljšanje uporabniške izkušnje na naši spletni strani ter za statistične namene in trženjske raziskave. Podatki, zbrani s pomočjo Google Analytics, se lahko delijo s tretjimi osebami v skladu z Googlovimi pravili o zasebnosti.