Izdelava spletne strani in digitalni marketing za Novo šolo

Prevzeli smo izziv polne prenove Nove šole, šole za alternativno zdravljenje, jogo, meditacijo, reiki …
>od prestrukturiranja vsebin >do dizajna.

Potopili smo se v strukturo šole in tečajev ter uredili spletni prostor, kjer uporabnik hitreje najde informacije in se lažje odloči za obisk.

Vso strukturo in programiranje v ozadju smo prilagodili tudi vidnosti na Googlu, kar se je takoj in krepko poznalo na povpraševanju.

Izdelava spletne strani, ki šolo približa uporabniku

Ustvarili smo spletni prostor, kjer uporabnik najde in razume informacije o šolanju. Poenostavili smo sistem prijave, skozi analitiko obnašanja uporabnikov in uporabnikove poti smo zasnovali učinkovit prodajni lijak. Poleg tega smo v procesu naredili nekaj A/B testov besedil na gumbih, barve gumbov, besedil naslovov ipd. Rezultat je optimizirana spletna stran, ki zelo dobro prodaja. Preverite na nova-sola.com

Pri izdelavi spletne strani je uporabniška izkušnja še bolj pomembna od designa. Na našo pot po strani vplivajo naslovi, kot barve gumbov, pozicije slik, pozicije naslovov … te faktorje stestiramo z a/b testi malenkostnih variacij spletne strani.

V predfazi izdelave spletne strani je bilo potrebno prenoviti tudi logotip. Vzeli smo, kar je bilo na starem logotipu dobrega in prepoznavnega in preprosto preoblekli v novo, bolj organsko obliko, ki je lažja za umeščanje na vseh materialih.

Logotip smo zgolj prenovili. Ohranili smo simbol slona in poskrbeli za večjo zapomnljivost in lažje umeščanje. Poleg tega smo z organsko obliko poudarili organskost in naravno noto šole.

SEO optimizacija

Pravzaprav ne tako majhen delež pri načrtovanju spletne strani. Skozi raziskavo ugotovimo, katere besede ljudje vpisujejo v iskalnike. Tako se pripravi načrt tudi za besedila, da se zagotovi, da se uporablja izraze , ki jih uporabniki poznajo in vpisujejo v Google. Na dolgi rok je delo na SEO optimizaciji najcenejši način digitalnega marketinga in definitivno najbolj učinkovit. Dosegli smo več kot 1000% dvig organskega obiska, pravzaprav kar 50% več, kot smo si zadali za cilj.

Facebook in Google oglaševanje

V času, ko šola razpisuje nove letnike, potrebuje več vidnosti. Takrat si vsako leto pomagamo s Facebook, Instagram in Google oglaševanjem ter z novičniki. Z vpisi vsako leto dosežemo vrh kapacitete Nove šole, več ljudi ne zmorejo sprejeti.

Rezultati

Višji vpis v šolo

+300%

Več obiska na spletni strani

+1000%