Izdelava spletne strani in trgovine SpinaliS

Ergonomski pisarnišli stoli SpinaliS so že ikonični. So klienti, ki točno vedo kaj si želijo, zato so design ustvarili sami.

Za uspešno lansiranje spletne strani se najprej razišče spletno tržišče. Tako dobimo vpogled, za katere ključne besede bi radi rangirali visoko na Googlu in glede na to se postavi strukturo strani in imena menujev.

UX – uporabniška izkušnja

Raziskava spletnega trga je pokazala za katere ključne besede želimo rangirati. Temu ustrezno smo postavili strukturo strani in prilagodili besedila ter poudarke. Design smo prilagodili tudi mobilni izkušnji in vzpostavili analitiko. Stran je narejena v WordPressu, zato lahko naročnik sam ureja vsebino. Tako sčasoma nastajajo nove pristajalne strani, ki služijo oglaševalskim akcijam. Gumbe, ki vodijo k želenim akcijam uporabnikov smo naredili pogostejše in bolj jasne.

Spletno stran je prilagojena tudi mobilni izkušnji. Pristajalne strani za razne oglaševalske akcije naročnik lahko ustvarja sam.

SEO optimizacija

Pri izdelavi strani smo poskrbeli, da je struktura strani in struktura kode prijazna Googlu. Vsi izdelki v trgovini so narejeni na način, da Google ve, da gre za izdelek. zaradi tega potem opise stolov, ki so znotraj produkta, uvršča višje. Vsi URL-ji so ustvarjeni na način, da vsebujejo najpomembnejše ključne besede, skratka poskrbljeno je, da spletna stran spodbuja SEO.