Savaprojekt > izdelava spletne strani

Savaprojekt je eno največjih podjetij za velike gradbene projekte (elektrarne, šole, trgovski centri, ceste…) v Sloveniji. Imajo okrog 60 zaposlenih – od arhitektov, do električarjev, gradbenih inženirjev, specializiranih pravnikov, svetovalcev … – visoko specializiran kader za izredno široko paleto projektov.

Glavni izziv je bila preprosta komunikacija in predstavitev tako široke dejavnosti. Pri oblikovanju in izdelavi spletne strani je pomembno, da smo zelo kratki in jasni. Vsak obiskovalec mora takoj dojeti, kaj spletna stran ponuja – oziroma v tem primeru – predstavlja.

Razvejan menu, samostojno urejanje vsebine, SEO optimizacija

Uporabniki najhitreje dojamemo širino storitev skozi menu, vendar je v primeru Svaprojekta širina storitev tako ogromna, da smo jo morali izpustiti iz glavnega menuja in jo skriti v podmeni. Da smo širino vseeno ohranili, smo preprosto poudarili dva glavna menuja, za katere je za naročnika pomembno, da jih uporabnik vidi takoj. Že s preletom z miško, se mu pokaže struktura, skozi katero takoj dojame širino ponudbe.

Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo, je že v osnovi SEO optimizirana. Uporabljamo ustrezne “Google scheme” za vsak tip vsebine in struktura je Googlu prijazna. Zaradi tega naše strani izredno dobro rangirajo, tudi če SEO optimizaciji ni posvečeno veliko pozornosti.

Izdelava galerije na spletni strani savaprojekta > neAGENCIJA
Izdelava spletne strani za Savaprojekt - predstavitev projekta za Gen-i. neAGENCIJA

Projekti